DUITS Energie met de zon als bron

DUITS Onafhankelijker met de groenste energie

  • DUITS Gratis advies over de hoogst haalbare besparing
  • DUITS Vakkundige installatie door onze eigen mensen
  • DUITS 25 jaar garantie op de panelen, 10 jaar op je installatie
  • DUITS Moderne techniek voor het allerbeste rendement

DUITS Subtitel

DUITS WAT IS EEN METERKASTCHECK?

Elke woning in Nederland gaat steeds meer stroom verbruiken en het elektrisch vermogen dat door jouw meterkast heen zal lopen, zal alleen maar toenemen. Denk hierbij aan jouw zonnepaneelinstallatie en toekomstige uitbreidingen als bijvoorbeeld airco’s, een warmtepomp en laadmogelijkheden voor een elektrische auto. Aangezien dit aanpassingen zijn die gelijktijdige belasting van jouw meterkast zullen verhogen en hierdoor meterkasten uit kunnen schakelen als de situatie niet veilig is, zullen onze adviseurs de meterkastcheck voor u uitvoeren.

Als de meterkast eenvoudig aan te passen is naar de huidige normen, dan kunnen we ook enkel de componenten aanbieden waarmee de meterkast aangevuld dient te worden om een veilige situatie te creëren voor de werking van uw zonnepaneelsysteem. Dit zal schelen in de kosten t.o.v. het vervangen van uw meterkast.

Wij zullen dan alsnog adviseren om jouw meterkast te laten vervangen, zodat je een gloednieuwe groepenkast hebt met meerdere modules waarop je verder kunt uitbreiden. Dit is handig als je in de toekomst beslist om bijvoorbeeld airco’s, een warmtepomp of een laadpaal etc. aan te schaffen. Met een nieuwe groepenkast ben je dus helemaal voorbereid op de toekomst. 

Let op! Sinds 1 januari 2023 geldt er een btw-nultarief op zonnepaneelinstallaties. Op vervanging van de groepenkast dienen wij wettelijk een offerte op te maken met 21%.

DUITS 74.000
Vivamus tempus diam a tellus mollis
DUITS 3 MLN
Vivamus tempus diam a tellus mollis
DUITS 86
Vivamus tempus diam a tellus mollis
DUITS 895 WH
Vivamus tempus diam a tellus mollis

DUITS Energiebesparing voor particulieren

DUITS Denk je aan verduurzamen met zonne-energie, een thuisbatterij of andere technieken voor een flink lagere energierekening? Wij adviseren je graag!

DUITS Duurzame oplossingen voor ondernemers

DUITS Investeren in groene energie is zakelijk interessant. Zeker nu de elektriciteitsvoorziening onzeker is. Neem contact op voor advies of een gratis Energy Scan!

Sunleaves

DUITS Sunleaves is dé aanbieder van zonnepanelen en laadpalen in het zuiden van Nederland. Met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland zijn we altijd dichtbij. Dankzij onze kwalitatieve systemen ben je verzekerd van een goed rendement voor een mooie prijs. Laat je door onze professionals voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo stellen we samen de juiste offerte op die naadloos aansluit op jouw situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Vraag dan een gratis en vrijblijvend advies aan!

Sunleaves 31 1

Ervaren energie-adviseurs én professionele installateurs

DUITS Wil je overstappen op een eigen onafhankelijke energievoorziening voor thuis of op de zaak? De technische wereld van zonnepanelen en thuisbatterijen is best complex. Gelukkig hoef je je er niet echt in te verdiepen. Sunleaves adviseert je graag over de beste systemen voor jouw situatie. Zo kun je rekenen op een goed rendement tegen een mooie prijs. En vervolgens kunnen we die systemen óók voor je installeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Vraag dan een gratis advies aan. Wil je bedrijfsgebouwen en -processen verduurzamen? Ook dan adviseren we je graag.

Helder advies voor zorgeloos overstappen

DUITS Als jij wilt overstappen op zonne-energie, helpen wij je graag. Wij adviseren je over de beste zonnepanelen, met of zonder thuisbatterij, laadpaal of airco, en verzorgen ook de installatie. Echt zorgeloos overstappen, want we bieden 10 jaar garantie op de installatie (25 jaar op de zonnepanelen) en onze servicedienst is altijd paraat! Vraag nu een offerte aan of plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.