Chat with us, powered by LiveChat Zonnepanelen in Limburg en subsidie - Zonnepanelen in Limburg kopen - All-in service zonder extra kosten
zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Limburg door Sunleaves

Geld besparen op uw energierekening? U kunt dit bereiken door bijvoorbeeld zuiniger om te gaan met de apparaten in uw huis. Zet bijvoorbeeld de tv uit, in plaats van in de stand-by-modus, of laat het licht op de gang minder lang aan. Behalve allerlei trucjes die u kunt toepassen om de kosten te drukken, is het ook mogelijk om over te stappen op een zuinige en duurzame energiebron. Door te investeren in uw eigen zonnepanelen in Limburg, bespaart u al snel honderden euro’s op uw energierekening. Naast de financiële besparing, draagt u ook bij aan een beter milieu. Voor u, maar ook voor volgende generaties: uw kinderen profiteren dus ook.

Door Sunleaves in te schakelen voor de plaatsing van uw zonnepanelen in Limburg, bent u zeker van een zorgeloze installatie. Wij regelen alles van A tot Z en nemen daardoor al het werk uit handen. Sunleaves staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering.

Sunleaves zonnepanelen limburg
Sunleaves zonnepanelen Limburg

Subsidie voor zonnepanelen in Limburg

Een subsidie voor zonnepanelen is in Limburg nog niet bekend. Wel kunt u gebruikmaken van een btw-teruggave. Met deze regeling wordt de aanschaf van een zonnepaneel goedkoper. Ook voor de inwoners van Limburg heeft de Nederlandse overheid deze regeling beschikbaar gesteld. Maak gebruik van de btw-teruggave bij de aankoop van een zonnepaneel en bespaar maar liefst 21 procent op uw aankoop.

Wilt u toch meer weten over subsidie voor zonnepanelen in Limburg? Aarzel dan niet en vraag Sunleaves om advies.

Duurzaamheidslening Limburg

Niet genoeg budget om de investering rond te krijgen? Geen probleem, u kunt namelijk een voordelige duurzaamheidslening afsluiten. Op deze manier kunt u, ondanks onvoldoende budget, al direct gebruikmaken van de financiële voordelen van zonnepanelen. Dit zal er dan ook toe leiden dat u in de toekomst minder kosten maakt aan elektriciteit, waardoor u geld overhoudt. Dat kunt u dan weer uitgeven zoals u dat zelf graag wilt!

Sunleaves helpt u graag met het aanvragen van de Stimuleringslening ‘Duurzaam thuis’. Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze

zonnepanelen limburg
zonnepanelen limburg

Vergunning nodig voor zonnepanelen in Limburg

Wist u dat de meeste daken in Limburg geschikt zijn voor zonnepanelen? In sommige gebieden geldt er echter wel een beschermd stadsgezicht, waardoor u eerst een vergunning dient aan te vragen voordat u zonnepanelen mag plaatsen. Indien u niet zeker weet of dit in uw gebied ook geldt, aarzel dan niet om ons om advies te vragen.

U kunt ook navraag doen bij uw eigen gemeente. Wanneer u uw gemeente belt en uw straatnaam doorgeeft, zullen zij u kunnen inlichten of er wel of geen beschermd stadsgezicht in uw gebied geldt.

Zonnepaneleninstallateur in Limburg

Ons bedrijf heeft al vele jaren ervaring, ook in gebieden bij u in de buurt. Wanneer u uw zonnepanelen bij Sunleaves koopt, maakt u tijdens het gehele installatietraject altijd gebruik van onze volledige ondersteuning. 

Zo verzorgen wij alles van A tot Z en zult u altijd een vast aanspreekpunt hebben voor uw vragen of zorgen. Op deze manier staat u er nooit alleen voor en ontzorgen wij u compleet.

zonnepanelen limburg kopen
sunleaves limburg zonnepanelen kopen

Ontzorging van A tot Z

Wilt u graag weten wat zonnepanelen voor u kunnen opbrengen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Sunleaves is voor u het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de kosten en baten van zonnepanelen en de bijbehorende financiële subsidies en teruggaven vanuit de overheid.

Hiernaast maken wij de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk voor u. Dit bereiken we door het hele proces te verzorgen; elk detail zal door ons uit handen genomen worden. Het traject start met een offerte op maat en een eerlijk advies, dat perfect past bij uw woonsituatie. Daarbij geldt dat u altijd één adviseur heeft die uw vaste aanspreekpunt zal zijn. Zelfs wanneer u op het moment geen investering wilt doen, bieden wij aantrekkelijke voorfinanciering aan, waardoor u al direct kunt beginnen met het besparen op uw elektriciteitskosten. Met de hulp en ondersteuning van Sunleaves staat u er nooit alleen voor, u bent zeker van een ervaren en betrouwbare partner die zorgt voor het complete installatieproces van uw zonnepanelen.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer