Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Zonnepanelen Spijkenisse

 

✓  Sluit je aan bij de 210 trotse inwoners van Spijkenisse die de stap al hebben gezet!
Begin jouw zonne-avontuur al vanaf €3.599 – een investering die zichzelf METEEN terugbetaalt.
Zie je spaarpot groeien! Verdien jaarlijks tot wel €1.356 aan pure winst.

Bereken jouw besparing

Mijn verbruik inschatten

Spijkenisse in cijfers!

icon sunleaves

Hoe tof is dit? Een zonnepanelenproject in Spijkenisse waar jij deel van kunt uitmaken! Steeds meer mensen in Spijkenisse stappen over op de zonnepanelen van Sunleaves de lokale installateur in Spijkenisse.

Het verduurzamen van je woning is nu buitengewoon betaalbaar dankzij de 0% BTW regeling! Sunleaves staat klaar om je te ondersteunen. Wij bieden het meest complete concept voor zonnepanelen, altijd gericht op het optimaliseren van jouw situatie, met al onze expertise onder één dak. Inmiddels hebben meer dan 5.974 huishoudens van de Nissewaard zonnepanelen laten installeren. Ze wekken nu hun eigen energie op en genieten van lagere maandelijkse energiekosten! Als inwoner van Spijkenisse, spreekt dit idee van kostenbesparing en duurzaamheid je aan? Ontdek snel meer.

539 mensen hebben een bespaarcheck gedaan!

Al 108 woningen met zonnepanelen

Elk jaar wordt er €388.692 bespaard

Waarom nu zonnepanelen in Beek?

Elk jaar een lagere energierekening

Zonnepanelen zie je tegenwoordig op steeds meer daken in Spijkenisse, en dat is begrijpelijk. Gemiddeld genereer je met zonnepanelen namelijk een besparing van € 1.078,- per jaar.

Laat de zon voor jou werken!

Je eigen zonne-energie gebruiken is niet alleen leuk, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Spijkenisse genoot afgelopen jaar van 1041 zonuren.

Nu extra voordelig in de aanschaf

Op dit moment geldt in Spijkenisse een btw-tarief van 0% voor de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

installatiedag

Zorgen over de kosten? Niet Nodig!

Met het Stimuleringsfonds volkshuisvesting investeer je zorgeloos in verduurzaming. Profiteer nu van verruimde voorwaarden en hogere leenbedragen – allemaal rentevrij!
🌟 Start direct met besparen, verhoog je wooncomfort en draag bij aan een groenere toekomst.
Doe de bespaarcheck en ontdek meteen jouw voordelen.

Bereken je besparing binnen 30 seconden
hoeveel zonnepanelen passen er op een dak.

Daarom kies je voor Sunleaves!

Vakbekwaam personeel blijft opleiden en begeleiden

Een erkende installateur is met certificering VCA, Install Q, kwaliteitsregister QbisNL en NEN1010

Tot wel 25 jaar garanties afgeeft

Al meer dan 400.000 zonnepanelen geïnstalleerd heeft

Bij je langskomt om de staat van jouw dak en meterkast te controleren en samen met je het kabeltraject bespreekt

De Sunleaves stappen van A tot Z

1

Ontdek Je Besparing! 🎉

Duik in de wereld van duurzaamheid en ontdek onmiddellijk hoeveel jij elke maand kunt besparen door onze simpele en snelle bespaarcheck. Beantwoord drie korte vragen en krijg binnen 30 seconden jouw persoonlijke besparing.
2

Jouw Persoonlijke Zonne-ervaring☀️

Laat onze experts bij jou thuis komen! Samen bekijken we de technische details, zodat alles perfect past bij jouw situatie en waar jij je het prettigst bij voelt.
3

Jouw Groene Toekomst, Gepland📅

Jij hebt de controle! Kies samen met ons een installatiedatum die bij jou past en jou het beste uitkomt. En maak je geen zorgen, we plannen ruim van tevoren om je de beste service te bieden.
4

Transformeer Je Huis in Één Dag 🏠

Stel je voor: binnen 24 uur verandert jouw huis in een energie- en GELD besparend wonder! Nooit meer hoge energierekeningen! En zodra we klaar zijn, leggen we je alles uit wat je moet weten.
5

Je Eigen Energie Dashboard ⚡

Na de Sunleaves transformatie krijg je toegang tot je eigen opbrengstsysteem. Volg je besparingen en voel de kracht van zonne-energie direct in je portemonnee.
6

Eerlijkheid Eerst: Geen Vooruitbetaling 💰

Bij Sunleaves geloven we in vertrouwen. Je betaalt pas als we onze belofte hebben waargemaakt en alles naar tevredenheid is afgerond. Kortom, vertrouwen vanuit beide kanten!
7

Jouw Groene Offerte, Snel in Huis 🌱

Verlang je naar meer informatie? Ontvang binnen een aantal werkdagen jouw gedetailleerde offerte met een uitgebreid opbrengstrapport. Stap nu in de toekomst en bespaar direct geld op jouw energiekosten.

Benieuwd wat jij als inwoner van Spijkenisse kunt besparen? Doe nu de bespaarcheck!

Start direct met besparen

De service die wij ervaren hebben is werkelijk

In een woord fantastisch..je hoeft maar te bellen

En je krijgt direct antwoordt of wordt in ons geval
Uitgezocht ..kan niet anders zeggen super bedrijf

FantastischSjaak uit Spijkenisse

Geen offerte zonder een bezoek aan huis sprak ons al meteen aan. Binnen zes weken zijn er 12 A-merk HYUNDAI 430 zonnepanelen incl. 12 micro- omvormers geleverd & gemonteerd. De monteur voor de meterkast en de bekabeling was volgens ons hun "beste man", een super klantvriendelijke vent, die de wens van ons, om de bekabeling deels onder de vloer weg te werken enthousiast oppikte
Verder verzorgden zij de aanmelding van de omvormers voor de App, het koppelen aan internet, een link voor de BTW teruggave en een link voor de aanmelding van de netbeheerder. Kortom prima service.
Daags na de installatie werd er gebeld of alles goed werkt en goed is gedaan, aansluitend werd de factuur pas verstuurd.

Sunleaves Solar Rotterdam is een aanrader!Willem uit Heenvliet

Binnen 4 weken werden de zonnepanelen geplaatst. We hadden 9 panelen en ze lagen met ongeveer 3 uur aangesloten op het dak. We zijn er super blij mee!! Laat de zonnestralen, ook in de winter maar lekker komen 😉

Snelle service en een uitstekend productMara uit Spijkenisse