Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Zonnepanelen

Steeds meer mensen laten zonnepanelen installeren. Niet gek als je het ons vraagt! Zonnepanelen leveren namelijk veel geld op en verkleinen je ecologische voetafdruk. Bovendien zijn onze A-kwaliteit zonnepanelen voorzien van een garantie van 25 jaar.

Offerte aanvragen

Type zonnepanelen

Sunleaves werkt uitsluitend met A-kwaliteit zonnepanelen van vertrouwde én stabiele merken. Uiteraard zijn al onze producten gecertificeerd en uitvoerig getest.

Longi zonnepanelen

Longi is één van de grootste producenten van de zonnecellen. Waar veel andere zonnepaneel fabrikanten hun cellen inkopen regelt Longi zijn eigen productie. Met meer dan 60.000 werknemers in 12 verschillende landen staat Longi bovenaan de lijst als producent van high efficiency monokristalijne zonnecellen.

Zeg je zonnepanelen, dan zeg je Jinko Solar! Zij zijn één van de grootste fabrikanten en leveranciers van zonnepanelen ter wereld. Hierbij verschepen ze 80 GW aan zonnepanelen in meer dan 160 landen. Jinko Solar is als marktleider goed voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 25 GW verspreid over 12 wereldwijde fabrieken. De mondiale vertegenwoordiging van Jinko Solar is dus een feit en ook in Nederland worden al heel wat daken voorzien van Jinko Solar zonnepanelen.

zonnepaneel

Jinko Solar 430 WP Tiger Neo N-Type Mono Full Black

Tongwei groep werd opgericht in 1982 en betrad de solar industrie in 2006 als TW solar. Na jaren van zorgvuldige ontwikkelingen binnen het bedrijf, heeft TW solar een zelfvoorzienende keten opgezet. Waar ze hoog zuivere polysilicon binnenhalen tot het produceren van zonnecellen en zonnepanelen. Waardoor het een geïntegreerd solar bedrijf is geworden. TW solar produceert shingled zonnepanelen die flexibel, loodarm, eco-vriendelijke zijn. Door de hoogefficiënte halfcelmodules is de LCOE (levelized cost of electricity) verminderd, wat ideaal is voor klanten bij eindcentrales. De panelen van TW solar voldoen aan de uiteenlopende behoeftes van wereldwijde klanten.

TW- Solar Full Black Shingled 400WP

Trina Solar is een wereldwijde toonaangevende leverancier van fotovoltaïsche (PV) modules en slimme energieoplossingen. Met constante technologische innovaties blijft Trina Solar de PV-industrie vooruit helpen. Trina’s missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid. Tot en met juni 2021 heeft Trina Solar wereldwijd meer dan 80 GW aan zonnepanelen geleverd en heeft in 2021 een plek weten te bemachtigen in de Top 500 Private Enterprises. Trina Solar heeft een sterk team in Europa om zo lokaal de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Trina N-Type 445 WP Glas-Glas

Wil je graag mooi afgewerkte zonnepanelen op je dak? Canadian Solar full black panelen zijn volledig zwart en sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan, waardoor het één geheel lijkt. Bovendien hebben deze zonnepanelen geen blauwe gloed door de geavanceerde cel technologie.

In ons assortiment:

Canadian Solar 360 full black (datasheet)
Canadian Solar 400 full black (datasheet)
Canadian Solar 370 silver frame (datasheet)
Canadian Solar 410 silver frame (datasheet)
Canadian Solar 450 silver frame (datasheet)

Als voorloper in duurzame innovaties heeft DMEGC een breed assortiment met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij is het een Tier 1 fabrikant, wat betekent dat het proces van begin tot eind in handen is van hetzelfde bedrijf.

In ons assortiment:

DMEGC glas-glas (datasheet)

Hyundai, opgericht in 1972, is een van de meest vertrouwde namen in de industrie en is een Fortune 500-bedrijf. Als wereldleider en innovator zet Hyundai zich in voor het bouwen van een toekomstige groeimotor door zich te ontwikkelen en fors te investeren in hernieuwbare energie.

Als kernentiteit voor energie is Hyundai Energy Solutions trots op het leveren van hoogwaardige zonnepanelen.

In ons assortiment:

Hyundai 400 ultra black (datasheet)

AEG is gevestigd in Nürnberg (Duitsland) en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië. Hun zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. Ze worden ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

In ons assortiment:

AEG 330 full black (datasheet)

Meer informatie

Wat kosten zonnepanelen?

Dat heeft met verschillende factoren te maken, zoals de hoeveelheid, het dak en de esthetische wensen. Eén zonnepaneel kost gemiddeld 330,- euro per stuk. Meer weten? Leer hier verder!

Heb ik recht op BTW-teruggave?

Wanneer u zonnepanelen laat plaatsen, heeft u recht op het volledige btw terugvragen van 21 procent op uw geplaatste zonnepanelen systeem. Het btw terugvragen zit standaard in onze service, zodat u goed en zorgeloos kunt genieten van uw zelfopgewekte stroom via uw solar systeem. Meer weten over btw terugvragen? Lees hier verder.

Wekken zonnepanelen alleen energie op als de zon schijnt?

Gelukkig niet, want ook in de minder zonnige seizoenen leveren zonnepanelen energie op. Over een heel kalenderjaar gezien, leveren de zes zonnigste maanden ongeveer 70% van de zonne-energie op.

Wat is de lever- en installatietijd?

Sunleaves levert én installeert zonnepanelen in 5 tot 8 weken.

Wat is de terugverdientijd?

De terugverdientijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid zonnepanelen en het dak. De gemiddelde terugverdientijd van onze zonnepanelen is vijf tot zeven jaar. Bereken de precieze terugverdientijd met onze berekentool of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hoelang geldt de garantie op zonnepanelen van Sunleaves?

De fabrieksgarantie kan oplopen tot maximaal 25 jaar garantie, afhankelijk van het betreffende merk.

Hoe duurzaam zijn zonnepanelen?

Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 tot 30 jaar mee. De opbrengst van een paneel neemt gedurende deze periode lichtelijk af: zo’n 0,3 tot 0,5% per jaar.

Is mijn elektriciteitsmeter geschikt?

Heb je een slimme meter? Dan is de kans groot dat deze geschikt is voor een zonnepaneelinstallatie.

Er zijn slechts twee typen meters die niet geschikt zijn voor zonnepanelen. De analoge meter zonder draaischijf en een digitale meter zonder teruglevermogelijkheid. Indien je elektriciteitsmeter niet geschikt is, kun je deze kosteloos laten vervangen door je netwerkbeheerder.

Wil je zeker weten of jouw meter geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op!

Wat verandert er in mijn meterkast?

In de meterkast wordt een extra groep geplaatst. Hoe krachtig deze groep is, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je laat installeren. Heb je een oudere meterkast met stoppen of is er geen ruimte voor een extra groep? Dan plaatst Sunleaves een kleine meterkast met een losse groep.

Waar wordt de omvormer geplaatst?

In principe kan de omvormer overal hangen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor de zolder, de kelder of garage. Dit wordt bepaald door de kabelroute van de zonnepanelen naar de meterkast. Het is belangrijk dat de omvormer genoeg ventilatieruimte heeft. Daarom wordt deze vrijwel nooit in de meterkast geplaatst.

Hoe regel ik mijn Duurzaam Thuis lening?

Overweegt u de stimuleringslening vanuit de gemeente? Lees hier meer.

Meteen een Duurzaam Thuis Financiering aanvragen? Volg dan hier het stappenplan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?