Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Hoe moet ik opnieuw verbinden met de WIFI?

Om de opbrengst van uw zonnepanelen te kunnen monitoren met Enphase Micro-Omvormers, is het noodzakelijk dat het kastje (Envoy) in de meterkast verbonden is met het internet. U kunt de betekenis van de lampjes op uw Envoy-S kastje raadplegen om de status te begrijpen.

Indien uw Envoy niet langer verbonden is met het internet, zal de Enlighten-app een foutmelding weergeven. In dit geval dient u de Envoy opnieuw te verbinden met het internet.

Volg onderstaande stappen om de internetverbinding te herstellen.

Voordat u verbindt met WIFI, moet u eerst controleren of uw internetmodem WPS (Wi-Fi Protected Setup) ondersteunt. U kunt dit controleren in de handleiding van uw internetmodem, waar staat vermeld of het WPS-functionaliteit heeft. Daarnaast kunt u op de internetmodem zoeken naar de WPS-knop. Deze knop wordt meestal aangeduid met de tekst “WPS” of het WPS-logo.

HEEFT UW INTERNETMODEM EEN WPS?

Volg dan het stappenplan WiFi met WPS direct.

HEEFT UW INTERNETMODEM GEEN WPS?

Volg dan het stappenplan WiFi zonder WPS.