Minder kosten, meer flexibiliteit met zonne-energie op de zaak

Is jouw bedrijf klaar voor de transitie naar groene energie? Het maakt niet uit of je het doet uit idealistische overtuiging, omdat het economisch gezien aantrekkelijk is of omdat je anders geen netaansluiting krijgt. Sunleaves helpt jouw bedrijf graag met de installatie van zonnepanelen, accusystemen, laadpalen en techniek voor klimaatbeheersing. Onze achtergrond is de elektrotechniek, dus hoe en wat je ook wilt verduurzamen... als er een stekker aan zit, is Sunleaves jouw professionele partner.

Sunleaves IMG 700x500px ZAKELIJK installatie zonnepanelen 03

De zon als bron

Sunleaves ziet de zon als bron voor comfortabel en duurzaam leven. Wij helpen je besparen op energiekosten en tegelijk de planeet beschermen. Sunleaves bied je alles wat je nodig hebt om groene energie op te wekken met zonnepanelen, op te slaan in batterijen en slim in te zetten voor mobiliteit en comfort met laadpalen en airco’s.

Waarom Sunleaves?

Sunleaves is een betrouwbare onderneming met ruim 75 professionele en betrokken mensen. Of we nou bij een kop koffie in een kantoor of op afstand online jouw transitieproject doorspreken of hard aan het werk zijn met de techniek, we doen altijd ons best om jou zo goed mogelijk te helpen. Van advies tot installatie en onderhoud… je kunt rekenen op een modern en robuust systeem waar je minimaal 25 jaar zorgeloos rendement van hebt. Wij bieden 25 jaar garantie op de zonnepanelen en 10 jaar op de overige technische onderdelen.

400.000
Al meer dan 400.000 zonnepanelen geïnstalleerd.
25 jaar
Goed verzekerd met 25 jaar garantie op jouw zonnepanelen.
75 vakmannen
Erkend met certificering VCA, Install Q, kwaliteitsregister QbisNL en NEN1010.
3 vestigingen
In midden en zuid Nederland. Zo zijn we altijd bij jou in de buurt.
Sunleaves IMG 700x500px ZAKELIJK installatie zonnepanelen 10

Zonnepanelen advies en installatie

Elke installatie begint met overleg. Afhankelijk van de aard van jouw onderneming, je verbruik en je zakelijke doelen kiezen wij de beste oplossingen. We kijken wat je nodig hebt, geven een helder advies met offerte, en verzorgen ook zelf alle werkzaamheden. Met Sunleaves heb je één verantwoordelijk aanspreekpunt voor de complete zonnestroominstallatie.

 

Batterijsystemen voor autonomie

Nu de energielevering via het openbare netwerk minder continuïteit biedt dan jij als ondernemer zou wensen, ligt de keuze voor meer autonomie voor de hand. Een accusysteem met (thuis)batterijen vergroot je onafhankelijkheid van een netwerkaansluiting. Sterker, het kan dé oplossing zijn voor bedrijven die een nieuwe of zwaardere aansluiting nodig hebben maar niet kunnen krijgen.

Sunleaves IMG 700x500px particulier laadpaal close up

Zakelijk rijden op zonnestroom

Gratis stroom maakt een keuze voor elektrische auto’s extra aantrekkelijk, ook al omdat een elektrisch wagenpark kan dienen als buffer bij overproductie van elektriciteit. Zeker in combinatie met een extra accusysteem is installatie van laadpalen bij je bedrijf economisch zeer aantrekkelijk.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast detail 02

Utilitaire installaties: lucht, licht en kracht

Sunleaves is van oorsprong een elektrotechnisch installatiebedrijf. We hebben ons gespecialiseerd in technologie voor energietransitie en verduurzaming, maar we hebben natuurlijk nog steeds verstand van alle andere elektrotechnische toepassingen. Dit betekent dat we in staat zijn de zonnepanelen en accusystemen naadloos aan te sluiten op alle procesinstallaties binnen jouw onderneming. Dus niet alleen verwarming & koeling en EV-laadsystemen, maar ook ventilatie, productieprocessen (machines, ovens, distributie) en natuurlijk led-verlichting. 

 

Investeren zonder netwerkrem

Een van de grote uitdagingen voor ambitieuze ondernemingen in Nederland is de rem van het falende netwerk. Je kunt in veel regio’s al geen nieuwe of zwaardere netwerkaansluiting meer krijgen. Dit betekent dat bedrijven daar geen vestiging kunnen openen en dat je er ook geen investeringen kunt doen in het machinepark, tenzij je kunt uitbreiden binnen de bestaande netwerkcapaciteit. Met slimme inzet van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en/of airco’s & warmtepompen slaag je er misschien wél in om je plannen uit te voeren zonder hulp van de energieleverancier. Groeien met de zon als bron!

Sunleaves IMG 700x500px particulier adviseur tafelgesprek 02

Helder advies voor zorgeloos overstappen

Overweeg je over te stappen op zonne-energie, dan adviseren wij je graag over de beste installatie voor de energiebehoeften van jouw bedrijf. Als betrouwbare partner bieden we 10 jaar garantie op de installatie (25 jaar op de zonnepanelen) en een 24/7 bereikbare servicedienst! Vraag nu een offerte aan of plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.