Als besparen je doel is, ben je lekker op weg.

Wil je thuis zonnestroom opwekken en deze groene energie ook efficiënt gebruiken? Van het gas af? Besparen op energiekosten? De waarde van je huis verhogen? Kortom: wil je zonnepanelen op je dak en denk je soms ook aan een thuisbatterij of laadpaal? Stap dan over met Sunleaves. Wij helpen je graag snel en gemakkelijk je doel bereiken.

Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

De zon als bron

Sunleaves ziet de zon als bron voor comfortabel en duurzaam leven. Wij helpen je besparen op energiekosten en tegelijk de planeet beschermen. Sunleaves bied je alles wat je nodig hebt om groene energie op te wekken met zonnepanelen, op te slaan in batterijen en slim in te zetten voor mobiliteit en comfort met laadpalen en airco.

Waarom Sunleaves?

Tja, waarom Sunleaves… we kunnen hier wel een opschepverhaal vertellen, maar dat ligt niet in onze aard. Je kiest voor een betrouwbare onderneming met vestigingen in Limburg en Brabant, waar ruim 75 professionele en aardige mensen werken. Of we nou gezellig samen aan je keukentafel zitten of hard aan het werk zijn op jouw dak, we doen altijd ons best om jou zo goed mogelijk te helpen. Van advies tot installatie… samen leveren we een modern systeem waar je minimaal 25 jaar zorgeloos comfort én rendement van hebt.

400.000
Al meer dan 400.000 zonnepanelen geïnstalleerd.
25 jaar
Goed verzekerd met 25 jaar garantie op jouw zonnepanelen.
75 vakmannen
Erkend met certificering VCA, Install Q, kwaliteitsregister QbisNL en NEN1010.
3 vestigingen
In midden en zuid Nederland. Zo zijn we altijd bij jou in de buurt.

Investeren in besparing en waardestijging

Zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airco’s en warmtepompen vormen een systeem dat je veel energie en geld kan besparen. En dat bovendien zorgt voor een flinke sprong in het energielabel. De terugverdientijd van een investering in zonne-energie ligt rond de 5 à 10 jaar. Maar de waardestijging van je huis is vaak veel groter dan de investering. Dus als je ooit je huis verkoopt, krijg je je geld nóg een keer terug.

Sunleaves IMG 700x500px particulier adviseur tafelgesprek 02

Helder advies voor zorgeloos overstappen

Als jij wilt overstappen op zonne-energie, helpen wij je graag. Wij adviseren je over de beste zonnepanelen, met of zonder thuisbatterij, laadpaal of airco, en verzorgen ook de installatie. Echt zorgeloos overstappen, want we bieden 10 jaar garantie op de installatie (25 jaar op de zonnepanelen) en onze servicedienst is altijd paraat! Vraag nu een offerte aan of plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.