Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Hoe verloopt het traject van offerte tot aan installatie?

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor veel mensen die op zoek zijn naar een duurzame en betaalbare manier om hun energieverbruik te verlagen. Bij Sunleaves vinden wij dat bij deze investering de aandacht voor kwaliteit voorop staat. Daarom verzorgen wij altijd een persoonlijk adviestraject zodat de verduurzaming zonder verassingen verloopt. Bij de aanvraag doorlopen we de volgende stappen:

1

Aanvraag offerte

Binnen 5 werkdagen neemt een adviseur telefonisch contact op om jouw wensen te bespreken van tevoren een offerte op te stellen. Deze offerte ontvang je dezelfde dag nog per mail. Daarnaast plannen we een afspraak op locatie om de specifieke situatie te bekijken.
2

Persoonlijk adviesgesprek & technische schouw

Een adviseur komt bij je langs om samen en een technische schouw uit te voeren. We bekijken de mogelijke kabelroute en de staat van de meterkast.
3

Planning installatiedatum

Wanneer je akkoord bent met het voorstel krijg je een voorstel voor een installatiedatum per mail. Mocht deze datum niet uitkomen, dan kun je de installatiedatum laten aanpassen. De doorlooptijd is gemiddeld 12 tot 14 weken.
4

Installatie

Op de dag van de installatie streven onze monteurs ernaar om de werkzaamheden binnen één dag uit te voeren. Zodra de installatie voltooid is loopt de monteur alles na en geeft meer uitleg over de geïnstalleerde zonnepanelen of laadpaal.
5

Monitoring

Na installatie van de zonnepanelen of de laadpaal ontvang je een mail met inloggegevens van het monitoringsaccount.
6

Betaling

Bij Sunleaves doe je geen aanbetaling! Je ontvangt de factuur wanneer de werkzaamheden volledig zijn afgerond.

Vragen of offerte aanvragen?