Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Wat verwacht Sunleaves op een installatiedag?

• Als je zonnepanelen laat plaatsen dien je deze aan te melden. Meld je zonnepanelen aan voor de levering via www.energieleveren.nl. Alle gegevens die nodig zijn voor de aanmelding vind je terug in je offerte.
  • Tijdens een installatie op een pannendak kan het voorkomen dat er dakpannen breken. Zorg daarom dat je voldoende reserve dakpannen op voorraad hebt voor het geval dat dit gebeurd. Wij adviseren minimaal 20 reservedakpannen op voorraad te hebben, zodat wij deze direct kunnen uitwisselen.
  • Op de locatie van de omvormer of de laadpaal dient een voldoende sterk Wi-Fi signaal aanwezig te zijn om deze te verbinden met het internet. Om de Wi-Fi verbinding te maken dient het wachtwoord van het Wi-Fi netwerk bekent te zijn. Indien het Wi-Fi signaal niet sterk genoeg is adviseren wij een Wi-Fi repeater te plaatsen. Ook is het mogelijk deze te verbinden via een bekabelde internetverbinding, zorg er in dit geval voor dat er een aangesloten internetkabel ligt tot de plek van de omvormer of laadpaal.
  • De btw op zonnepanelen is vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw is van 21% verlaagd naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen met een woonfunctie in BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) en als ze particulier worden aangeschaft. Klik hier voor meer informatie en of je hiervoor in aanmerking komt.
  • Als je gebruik maakt van een financiering voor de aanschaf van jouw zonnepanelen, dien je deze vóór de installatiedatum in orde te hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met ons via 046-2021351 om een nieuwe installatiedatum in te plannen.

Vragen of offerte aanvragen?