Welke producten biedt Sunleaves aan?

Zonnepanelen en laadpalen zijn beide belangrijke onderdelen van duurzame energieoplossingen die door Sunleaves worden aangeboden. Het assortiment van zonnepanelen omvat een breed scala aan maten, vormen, kleuren en materialen, afhankelijk van de specifieke toepassing. Zo zijn er verschillende zonnepanelen, elk met hun eigen voordelen op het gebied van efficiëntie, prijs en duurzaamheid. Bij het selecteren van zonnepanelen is het belangrijk om te kijken naar factoren zoals de toepassing, de beschikbare ruimte, de benodigde capaciteit en het budget. Daarom is het belangrijk om je door een ervaren adviseur van Sunleaves te laten adviseren over de beste opties voor jouw specifieke situatie. De adviseur helpt je bij het ontwerpen en installeren van een systeem dat aan jouw behoeften voldoet.

Voor je elektrische auto zijn er verschillende soorten laadpalen beschikbaar, waaronder AC-laadpalen, DC-snellaadpalen en draadloze laadpalen. Deze laadpalen hebben verschillende laadsnelheden en kunnen gebruikt worden door verschillende voertuigen, afhankelijk van het merk en het model. Benieuwd naar welke laadpaal het beste bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op en Sunleaves zal je hierbij adviseren op maat.

Bij het installeren van zonnepanelen en laadpalen vervangen wij vaak de volledige meterkast zodat deze weer aan de huidige normen voldoet. De adviseur zal op locatie bekijken of de meterkast in orde is of dat het raadzaam is deze te laten vernieuwen. Indien de meterkast niet meer voldoet aan de huidige normen wordt deze direct vervangen bij het plaatsen van de zonnepanelen of de laadpaal.

Vragen of offerte aanvragen?