Klantervaringen

Bij Sunleaves zijn we trots op het werk dat we doen, maar onze klanten gelukkig ook! Onze succesverhalen zijn dan ook het delen waard. Benieuwd naar de mooie projecten die wij bij onze klanten mochten afleveren? Wie weet staan onze professionals binnenkort ook bij jou op de stoep!

Offerte aanvragen

Verhalen van onze klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

icon sunleaves

Vanaf 1e bezoek t/m de installatie gewoon top. Vriendelijk en bekwaam, duidelijke uitleg en de installatie perfect afgeleverd, bij begin montage bleek al snel dat dak niet overal zo goed meer was. Stukken panlatten en dakpannen vervangen en daarna alles netjes gemonteerd. Zeer professioneel. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Dols

Ondanks al mijn vragen achteraf via de telefoon, altijd behulpzaam en vriendelijk. Komen langs en nemen echt de tijd. Belangrijkste ze zijn niet opdringerig, ik liet het gesprek eerst op me in werken, en toen pas zelf gebeld voor tweede afspraak.

Van der Honing

Zijn ontzettend blij met onze panelen. De manier waarop wij geholpen zijn was perfect. Op iedere vraag kregen wij een deskundig antwoord. Ook de installatie is heel kundig verricht. Er was niets op aan te merken! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden, bekenden en geïnteresseerden.

Pekelharing

Zeer tevreden! Alles netjes verzorgd en een scherpe offerte. De afspraken zijn altijd nagekomen en het past nog beter op het dak dan gedacht (en berekend). Andere installateurs durfde het niet aan, onze stal met golfplaten dak, maar Sunleaves zei dat alles mogelijk was! de bevestiging is zeer vindingrijk gevonden door de uitvoerder! Uiteindelijk ziet het er zeer strak uit en zijn we zeer tevreden. Tot slot een goede service achteraf. Een aanrader!

Cobben

Zowel vooraf, tijdens de plaatsing en afwikkeling is alles prima en volgens afspraak verlopen. De klantvriendelijkheid in het hele traject en de snelheid bij beantwoording van vragen (terugbellen) was opvallend. In december heb ik een nieuwe modem geplaatst en ook na telefonische hulp kreeg ik de WIFI niet meer op gang waardoor de app niet meer werkte. Binnen 24 uur was een medewerker ter plaatse en heeft het naar volle tevredenheid opgelost. GRATIS. Ze waren blij dat ze konden helpen. CHAPEAU voor SUNLEAVES

Van Beijnen

Het hele proces verliep duidelijk, helder en open. De informatie vooraf was goed en duidelijk. Alle vragen werden snel beantwoord. De begeleiding bij de afhandeling is ook helemaal top.
De twee mannen welke de panelen kwamen installeren hebben goed en snel gewerkt. Netjes en keurig. Niks negatief te melden. Dit bedrijf raden we dan ook van harte aan.

Wunnink

Na diverse leveranciers vergeleken te hebben, zijn we bij Sunleaves uitgekomen voor levering en montage van zonnepanelen. We hebben goede info gekregen over de panelen. De monteurs die de panelen gelegd en aangesloten hebben, hebben perfect werk geleverd, zeer netjes gewerkt. Ook tijdens het werk, waren de mannen zeer secuur, zowel met de materialen van de zonnepanelen als met het dak waar ze overheen liepen. Kortom, zeer tevreden over Sunleaves.

Aarts

Zeker weten een 5 sterren bedrijf. Eind vorig jaar in de kerstweek zijn de zonnepanelen geplaatst. Vanaf offerte tot en met nu een geweldige service. Vanaf offerte tot en met alle aanvragen zoals o.a. BTW-teruggave alsook aanmelden bij solar edge hulp bij app-instelling enz. werd allemaal door het bedrijf geregeld. AL MET AL EEN HELE DIKKE PLUIM VOOR HET HELE TEAM. De twee mannen welke de panelen kwamen installeren hebben goed en snel gewerkt. Netjes en keurig. Niks negatief te melden. Dit bedrijf raden we dan ook van harte aan.

Peelen