Over Sunleaves

De zon als bron voor een gezonde toekomst

Wil jij als particulier of met je bedrijf zonne-energie en duurzame technologie inzetten voor een groenere wereld, met minimaal gebruik van fossiele brandstoffen? Dan zul je je zeker thuis voelen bij Sunleaves. Dit is namelijk ook ónze centrale missie. De naam ‘Sunleaves’ verwijst naar de bladeren van een boom, die zonlicht gebruiken als krachtbron voor gezonde groei. Dat is waar Sunleaves voor staat: onuitputtelijke, schone energie met de zon als bron.

Experts voor de allerbeste innovatieve oplossingen

Als specialist in alternatieve energiebronnen zijn we continu bezig met het verzamelen van expertise, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Onze gecertificeerde installateurs adviseren en begeleiden jou in elke stap van je energietransitie, zowel thuis als op de zaak. 

Samen werken aan de toekomst
Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij ook een leerbedrijf, waar toekomstige installateurs in een leer/werk-traject de kneepjes van het vak op kunnen doen. Zo werken we ook aan een duurzame technologische toekomst van ons bedrijf én aan de kennisontwikkeling van Nederland als energie- en innovatieland.

Sunleaves IMG 700x500px particulier adviseur tafelgesprek 02

Complete ontzorging

Sunleaves levert het complete scala aan technieken voor de transitie naar duurzame energie, van opwekken via opslaan tot en met slim verbruiken. Met onder meer zonnepanelen, intelligente omvormers, (thuis)batterijen, airco’s, warmtepompen en sturingssystemen. Van het selecteren van de juiste technieken, via de inkoop en installatie van A-kwaliteit materialen tot en met 25 jaar no-nonsense garantie en persoonlijke service-after-sales. Of het nu gaat om een particuliere woning, een MKB-onderneming of een grootschalig industrieel bedrijf: Sunleaves regelt alles!

Energiebesparing voor particulieren

Denk je aan verduurzamen met zonne-energie, een thuisbatterij of andere technieken voor een flink lagere energierekening? Wij adviseren je graag!

Duurzame oplossingen voor ondernemers

Investeren in groene energie is zakelijk interessant. Zeker nu de elektriciteitsvoorziening onzeker is. Neem contact op voor advies of een gratis Energy Scan!