Chat with us, powered by LiveChat Over Sunleaves - Zonnepanelen in Limburg kopen - All-in service zonder extra kosten

Sunleaves Zonnepanelen

Sunleaves is dé aanbieder van uw zonnepanelen in het zuiden van Nederland. Wij begrijpen dat u zonnepanelen in de eerste plaats aanschaft voor het rendement. Dat rendement haalt u natuurlijk het liefst uit een degelijk product. Topkwaliteit voor een meer dan goede prijs, daar gaan wij voor. Dit doen wij met een team dat altijd voor u klaarstaat.

Centraal gelegen in Sittard zitten we altijd bij u om de hoek. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen met u aan de keukentafel, met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. U heeft van begin tot eind één persoonlijk aanspreekpunt.

Het begint bij u

Wanneer u benieuwd bent naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen opleveren, zitten onze adviseurs voor u klaar om uw situatie te bekijken. Wij kijken direct met een satellietbeeld mee naar uw dak. Zo zien we exact hoeveel zonnepanelen in uw situatie geplaatst kunnen worden en wat ze opbrengen. Vervolgens plannen we graag een afspraak met u in om de situatie ter plekke te bekijken en een persoonlijke offerte op te stellen.

Geen verrassingen

Om een écht goed eindresultaat af te leveren, komen we altijd uw situatie bekijken. Zo bekijken we of uw dak in goede staat is, waar de meest geschikte plek voor de omvormer is, hoe we de kabels volledig uit het zicht kunnen afwerken en of de meterkast geschikt is. Op die manier komen wij, en u, op dag van installatie niet voor verrassingen te staan.

Vakkundige installatie

Bij Sunleaves hebben we alle kennis in eigen huis. Daarom besteden we de installatie van uw zonnepanelen niet uit, maar verzorgen wij de plaatsing volledig in eigen beheer. Hiervoor werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerd personeel en montagemateriaal van de beste kwaliteit.

We blijven voor u klaarstaan, ook in de toekomst

Klant bij Sunleaves bent u voor altijd. Ook na de installatie van uw zonnepanelen blijven we voor u klaarstaan. Ons backoffice is altijd bereikbaar voor vragen en met ons serviceteam bent u gegarandeerd van een goed werkende zonnepaneelinstallatie, voor nog vele jaren.

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer