Sunleaves IMG 700x500px ZAKELIJK installatie zonnepanelen 07

Onze werkwijze

EENVOUDIG EN ZONDER RISICO ZONNEPANELEN AANSCHAFFEN

Ons doel is om u 100 procent te ontzorgen bij de aanschaf van zonnepanelen, een laadpaal, airco of thuisbatterij. Dit maken we voor u mogelijk door het gehele project voor u te verzorgen. U loopt geen risico en betaalt nadat de zonnepanelen en andere producten geïnstalleerd zijn én functioneren. Bekijk de stappen van onze werkwijze hieronder.

 

WERKWIJZE STAPPENPLAN

Stap 1 – Offerte aanvragen

Allereerst vraagt u een vrijblijvend adviesgesprek aan. Een adviesgesprek aanvragen doet u heel eenvoudig en binnen 30 seconden.

Stap 2 – Afspraak aan huis

Om er zeker van te zijn dat uw huis geschikt is voor zonnepanelen en andere producten maken we een afspraak aan huis. We kijken direct naar het dak, de meterkast en een eventuele kabelroute. Indien uw huis geschikt is, nemen we de basisinformatie met u door en maken we aan de hand van uw wensen en verbruik een vrijblijvende offerte. 

Stap 3 – Financiering

Indien u gebruik wilt maken van de financieringsmogelijkheden van de Provincie helpen wij u met deze aanvraag. We hebben hiervoor een makkelijk te volgen stappenplan voor opgesteld om de aanvraag voorspoedig te laten verlopen.

Stap 4 – Aan de slag

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp en graag aan de slag wilt met het gemaakte plan, plannen we met u een passende installatiedatum in. Wij melden ondertussen uw systeem voor u aan bij uw netbeheerder.

Stap 5 – Installatie

De installatie begint doorgaans ’s ochtends om 08:00 uur. Ons team van ervaren gecertificeerde installateurs bereidt de locatie netjes voor en installeert het systeem vrijwel altijd binnen een dag. Na de installatie wordt alles netjes achtergelaten en krijgt u uitleg over het systeem. Vanaf nu wekt u uw eigen energie op!

Stap 6 – Btw-teruggaveservice

Als eigenaar van zonnepanelen wordt u officieel als energieleverancier gezien. Het goede nieuws is dat u daarom 21 procent btw over het hele systeem terug ontvangt. Aangezien dit een hoop administratie met zich meebrengt, nemen wij dit geheel voor u uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw opgewekte energie!

Stap 7 – Begin met besparen

Direct na de installatie begint u met besparen. Iedere euro winst is tevens een aanzienlijke winst voor het milieu. Hoeveel u precies bespaart, kunt u na de installatie direct zien in de app die u van ons ontvangt. 

Zet de eerste stap: vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.