Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Stappenplan Duurzaam Thuis financiering

Stap 1.

Om de financiering aan te vragen, dient u allereerst het digitale aanvraagformulier in te vullen.

Klik hier om het formulier te openen.

Let hierbij op het volgende:

  • Het te financieren bedrag betreft het bedrag inclusief de btw, deze is terug te vinden in de offerte (de btw kunt u na btw-teruggave extra aflossen op uw financiering).
  • Als het bouwjaar van de woning niet exact bekend is, volstaat een schatting ook.

Aan het eind van de aanvraag dient een geaccordeerde offerte als bijlage toegevoegd te worden.

Onze offerte kunt u digitaal accorderen en downloaden (Als de offerte te groot is om als bijlage bij te voegen, volstaat een printscreen van de tweede pagina van de offerte).

Tot slot kan de aanvraag bevestigd worden door in te loggen met uw DigiD-code. Wanneer de aanvraag succesvol is ingediend, ontvangt u hiervan een mail ter bevestiging.

 

Stap 2.

Wanneer de aanvraag door de Provincie Limburg akkoord bevonden is, ontvangt u een bevestiging per mail. Dit duurt vanaf het moment van de aanvraag doorgaans een aantal weken. Het SVN zal nu een kredietcheck uitvoeren om een uiteindelijk akkoord op de financiering te verschaffen. Hiervoor heeft het SVN een aantal van uw gegevens nodig.

  • Ga naar https://www.svn.nl/
  • Vul uw woonplaats in en klik op ‘Bekijk leningen’.
  • Scroll naar beneden en klik op ‘Provincie Limburg Persoonlijke Stimuleringslening Duurzaam Thuis’.
  • Klik op ‘Aanvragen’ en doorloop de stappen.
  • Wanneer u alle stappen volledig heeft ingevuld, klikt u op ‘Lening aanvragen’.

Wanneer de stappen succesvol zijn doorlopen ontvangt u een mail waarmee u uw persoonlijke account kunt aanmaken. Log vervolgens in in uw account om de gevraagde financiële documenten te uploaden. Heeft u vragen of hulp nodig bij het uploaden van de documenten? Dan kunt u de helpdesk van het SVN om hulp vragen op 088 – 253 94 00.

 

Stap 3.

Indien het SVN nog extra gegevens nodig heeft, of wanneer er een afkeuring of goedkeuring is afgegeven, ontvangt u hier altijd bericht van. Bij goedkeuring kunt u de financieringsofferte van het SVN ondertekenen en in uw persoonlijke account uploaden om akkoord te gaan met de financiering.

Op dit moment horen wij graag dat de financiering akkoord is, zodat wij een installatiedatum met u kunnen plannen. Indien de financiering is afgekeurd horen wij dit ook graag. Aangezien onze offerte onder voorbehoud van financiering is kan ervoor gekozen worden de zonnepanelen uit eigen financiering te laten plaatsen of de geaccordeerde offerte te laten vervallen.

 

Stap 4.

Wanneer het SVN de ondertekende financieringsofferte heeft ontvangen krijgt u een aantal declaratieformulieren toegestuurd. Onze factuur kunt u na plaatsing van de zonnepanelen samen met een declaratieformulier versturen naar de Provincie Limburg welke de betaling van de factuur voor u uitvoeren.