Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

VAKKUNDIGE INSTALLATIE

ONZE INSTALLATEURS

Bij Sunleaves Zonnepanelen werken we met onze eigen vakkundige, gecertificeerde installateurs. De installateurs zijn goed ingelicht over de gemaakte afspraken, waaronder bijvoorbeeld het legplan, de kabelroute en de plaats van de omvormer zodat ze op de dag van installeren direct aan de slag kunnen.

Veiligheid komt voorop, allereerst plaatsen de installateurs alle benodigde valbeveiligingen. Bij de installatie wordt uw systeem volledig volgens alle wettelijke normen aangesloten en wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van gekeurde materialen. Uw installatie wordt in een dag volledig afgerond. Dit betekent dat u al aan het eind van die dag  uw eigen energie opwekt! Na de installatie ruimen de installateurs alles op en laten ze uw huis netjes achter. Uiteindelijk krijgt u van de installateurs uitleg over het geplaatste systeem en de werking van de omvormer.

 

All-in montage

Geen onverwachte kosten achteraf

Vakkundige installatie

In één dag door onze gecertificeerde installateurs

Nette afwerking

Alles netjes afgewerkt en opgeruimd

 

Unieke garantie

Qua service gaat Sunleaves nét even een stapje verder dan de rest. Naast onze uitgebreide product garanties van minimaal 10 tot 25 jaar, rekenen wij 10 jaar lang géén transport-, voorrij- of arbeidskosten bij serviceklussen. Dus ook na de installatie van uw zonnepanelen kunt u jarenlang genieten van uw eigen opgewekte energie en komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Altijd bij u om de hoek

Met ons hoofdkantoor gelegen in Sittard, en onze andere vestigingen in Best en Rotterdam zitten we altijd bij u in de buurt. Binnen een half uur bereiken we altijd uw regio . Ook bij een eventuele serviceklus hoeft u dus niet lang te wachten, we zijn altijd snel ter plaatse.

 

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN,
MOGELIJKHEDEN EN TERUGVERDIENTIJD VOOR JOUW HUIS?

Vraag offerte aan