Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen Echt

Schrikt u elke maand van uw energierekening? Bent u de stijgende energiekosten ook moe? Er zijn veel trucs op het internet te vinden om energie te besparen, maar het kan allemaal een stuk eenvoudiger door over te stappen naar een duurzamere energiebron zoals zonnepanelen U helpt daarmee niet alleen uzelf, maar ook het milieu! Met zonnepanelen bent u duurzaam bezig: voor uzelf én voor het milieu. Sunleaves helpt ook in Echt met het kopen en installeren van uw zonnepanelen. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bovendien helpen wij u met het ondersteunen van deze investering en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen waar u tegenaan loopt.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN ECHT

Op dit moment is er in Echt geen subsidie bekend voor zonnepanelen. Wel is er op dit moment een btw-teruggave op uw zonnepanelen. Dat betekent dat u 21 procent van het totale aankoopbedrag kunt terugvragen. Dat is een behoorlijk bedrag, dat stijgt op basis van de totaalprijs van uw afgenomen en benodigd aantal panelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING ECHT

Omdat gemeentes duurzaamheid in uw woning en het aanschaffen van zonnepanelen willen stimuleren, kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening ‘Duurzaam thuis’ aanvragen. Let op! U kunt de Duurzaam thuis stimuleringslening alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING ZONNEPANELEN ECHT

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in Echt. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast 02

ZONNEPANELENINSTALLATEUR IN ECHT

Sunleaves is uw zonnepaneleninstallateur in Echt. Sunleaves is al vele jaren actief als installateur en heeft al jarenlange ervaring met het installeren en aanleggen van zonnepanelen. Wij hebben al in veel omliggende woonplaatsen mogen plaatsen: onder andere Munstergeleen, Limbricht en Born zijn een van deze woonplaatsen waar wij onze services hebben geleverd en werkzaamheden hebben uitgevoerd