Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

SUNLEAVES ZONNEPANELEN IN HEERLEN

Er zijn tegenwoordig veel mensen in Heerlen die graag zonnepanelen willen kopen, maar de stap toch niet durven te zetten. Ze zijn bang dat het kopen van zonnepanelen een hoop gedoe met zich meebrengt. Daarover hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Wij maken de aanschaf van zonnepanelen gemakkelijk. Dat doen wij door uw hele zonnepanelenproject te verzorgen. Bij ons staat u er niet alleen voor, maar koopt u uw zonnepanelen bij een lokale, professionele en betrouwbare installateur. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met een zonnepaneleninstallatie? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

GESTELDHEID ZONNEPANELENPROJECT IN GEMEENTE HEERLEN

De gemeente Heerlen vindt het erg belangrijk om op de lange termijn te verduurzamen. Om dit mogelijk te maken, is de gemeente, samen met andere Parkstadgemeenten, gestart met een zonnepanelenproject. Het project biedt aan duizenden woningeigenaren de kans om gemakkelijk in zonnepanelen te investeren, zonder financiële reserves. Ook u kunt deelnemen aan dit project om uw woning gemakkelijk en voordelig te verduurzamen.

Misschien vraagt u zich af: waarom zou ik zonnepanelen moeten kopen? Het antwoord is simpel. Met zonnepanelen laat u uw energierekening niet alleen dalen, maar werkt u bovendien actief mee aan een beter milieu. Een gezin stoot gemiddeld 8100 kilo kooldioxide uit per jaar. Om de totale uitstoot van CO2 te compenseren, zouden er ieder jaar 400 bomen moeten groeien. Dit is niet realistisch. We kunnen het milieu enkel redden door de uitstoot van CO2 te verminderen, met duurzame energie van zonnepanelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING LIMBURG

Wilt u uw spaargeld netjes op uw rekening laten staan, maar wilt u wel zonnepanelen kopen? Dan is de duurzaamheidslening iets voor u. Met deze lening kunt u zonnepanelen kopen, zonder uw eigen spaargeld in te leggen. En om het kopen van zonnepanelen zo aantrekkelijk mogelijk te houden, is de rente van de lening zeer laag.

Wilt u een duurzaamheidslening afsluiten om zonnepanelen te kopen? Dan kan Sunleaves u hierbij helpen. Kijk voor meer informatie op onze werkwijze-pagina of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij vertellen u graag meer over deze unieke en zeer voordelige lening.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast 02

BTW TERUGGAVE ZONNEPANELEN

Als u zonnepanelen koopt, profiteert u nu nog van de btw-teruggave. Dit levert u een besparing van 21% op. U vindt meer informatie over de btw-teruggave op onze pagina btw-teruggave. 

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING NODIG IN DE GEMEENTE HEERLEN?

Woont u in Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide of Hoensbroek? Dan is de kans groot dat u geen vergunning nodig heeft om zonnepanelen te kopen. Alleen als uw woning onderdeel is van een beschermd stadsgezicht, heeft u een vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. U kunt deze vergunning eenvoudig en snel bij de gemeente Heerlen aanvragen. Heeft u de vergunning gekregen? Dan kan Sunleaves direct starten met uw zonnepanelenproject. Voor u het weet, zitten de zonnepanelen van Sunleaves op uw dak.

 

ZONNEPANELEN FIRMA IN HEERLEN

Wij vinden het belangrijk om het kopen van zonnepanelen zo simpel mogelijk te maken. Daarom bieden wij u honderd procent ondersteuning in uw hele zonnepanelenproject, van A tot Z. Met onze expertise is het aanschaffen van zonnepanelen niet moeilijk, maar leuk!

U kunt gebruik maken van onze dienstverlening als u in Heerlen woont, maar ook als u woonachtig bent in Heerlerbaan, Heerlerheide en Hoensbroek. Ons werkgebied omvat de provincie Limburg. 

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.