Sunleaves Zonnepanelen in Landgraaf

Wilt u uw energierekening verlagen? Dan kunt u allerlei trucjes uithalen om minder energie te gebruiken, maar u kunt ook overstappen op een duurzame energiebron. Als u in Landgraaf zonnepanelen koopt, dan bespaart u direct honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu. Voor uzelf, maar ook voor uw kinderen.

Sunleaves maakt het kopen van zonnepanelen gemakkelijk. Dit doen wij door u van A tot Z te ondersteunen in deze investering. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering staan hierbij hoog in het vaandel.

Subsidie zonnepanelen in de gemeente Landgraaf

Doet u mee met het zonnepanelenproject van de Parkstadgemeenten, dan ondersteunt de gemeente u in uw investering. Daar komt nog bij dat u van een landelijke subsidie kunt profiteren als u zonnepanelen koopt. Dit is een btw-teruggave, die u een besparing van 21 procent oplevert. Door de subsidie van de gemeente Landgraaf en de btw-teruggave die in het hele land geldt, wordt het aanschaffen van zonnepanelen ineens veel aantrekkelijker.

Duurzaamheidslening Landgraaf

Geen budget? Dat is geen probleem. U kunt namelijk de zogenaamde Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de provinvcie Limburg aanvragen om zonnepanelen te kopen. Deze lening heeft een zeer lage rente, om de kosten van uw investering zo laag mogelijk te houden. Sunleaves kan u helpen deze lening aan te vragen, zodat u in Landgraaf ook zonnepanelen kunt kopen.

Vergunning Zonnepanelen Landgraaf

Veruit de meeste daken in de gemeente Landgraaf zijn geschikt voor zonnepanelen. In slechts enkele straten geldt een beschermd stadsgezicht. Woont u in de wijk Lauradorp, in de Rechtstraat, de Rector, de Fischerstraat, de Esdoorstraat, de Lindestraat, de Sloterstraat of de Don Boscolaan? Dan moet u een vergunning aanvragen voor uw zonnepanelen. In de rest van de gemeente is dit niet nodig.

Woont u in Nieuwenhagen, Schaesberg of Ubach over Worms? Dan is de kans groot dat u geen vergunning nodig heeft voor uw zonnepanelen. De gemeente kan u hier meer over vertellen. Neem contact op met de gemeente Landgraaf en u weet direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor zonnepanelen.

Huis met zonnepanelen

Gesteldheid zonnepanelenproject in gemeente Landgraaf

In 2014 had de gemeente Landgraaf een zeer succesvol zonnepanelenproject. Omdat dit project zo succesvol was, besloot de gemeente een nieuw project te starten. Dit keer niet alleen, maar in samenwerking met alle Parkstadgemeenten. Woont u in de stadsregio Parkstad Limburg? Dan kunt u deelnemen aan dit zonnepanelenproject om gemakkelijk en zeer voordelig zonnepanelen te kopen.

Waarom zou u zonnepanelen kopen? Niet alleen om geld te besparen op uw energierekening, maar ook om het milieu te beschermen. Het gemiddelde huishouden stoot jaarlijks 8100 kilo kooldioxide uit. Om de totale uitstoot van CO2 van alle huishoudens in Nederland te compenseren, moeten er ieder jaar 400 bomen aangeplant worden. Dit is niet realistisch: er is simpelweg geen ruimte voor in ons kleine kikkerlandje. Wilt u het milieu beschermen door uw CO2-uitstoot te verlagen? Dan gaat u over op een duurzame energiebron, met de zonnepanelen van Sunleaves. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen, en hun kinderen.

Benieuwd naar de kosten,
mogelijkheden en terugverdientijd voor jouw huis?

Vraag offerte aan