Chat with us, powered by LiveChat Sunleaves Zonnepanelen in Landgraaf - Zonnepanelen in Limburg kopen - All-in service zonder extra kosten

Sunleaves Zonnepanelen in Landgraaf

Wilt u uw energierekening verlagen? Dan kunt u allerlei trucjes uithalen om minder energie te gebruiken, maar u kunt ook overstappen op een duurzame energiebron. Als u in Landgraaf zonnepanelen koopt, dan bespaart u direct honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu. Voor uzelf, maar ook voor uw kinderen.

Sunleaves maakt het kopen van zonnepanelen gemakkelijk. Dit doen wij door u van A tot Z te ondersteunen in deze investering. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering staan hierbij hoog in het vaandel.

zonnepanelen limburg kopen

Verdiensten met zonnepanelen in Landgraaf

Het gemiddelde zonnepanelensysteem van Sunleaves bestaat uit 14 panelen. De jaarlijkse opbrengst van dit zonnepanelensysteem is 3800 kWh. Dit zegt u misschien niet zo veel, maar wat als we de gemiddelde prijs van energie in het verhaal betrekken? Deze ligt op dit moment op 21 eurocent. Met de opbrengst van 3800 kWh en de gemiddelde prijs van energie, is de opbrengst van een zonnepanelensysteem van Sunleaves 798 euro per jaar. Kortom, u verdient bijna 800 euro per jaar als u in de zonnepanelen van Sunleaves investeert.

Subsidie zonnepanelen in de gemeente Landgraaf

Doet u mee met het zonnepanelenproject van de Parkstadgemeenten, dan ondersteunt de gemeente u in uw investering. Daar komt nog bij dat u van een landelijke subsidie kunt profiteren als u zonnepanelen koopt. Dit is een btw-teruggave, die u een besparing van 21 procent oplevert. Door de subsidie van de gemeente Landgraaf en de btw-teruggave die in het hele land geldt, wordt het aanschaffen van zonnepanelen ineens veel aantrekkelijker.

Duurzaamheidslening Limburg

Geen budget? Dat is geen probleem. U kunt namelijk de zogenaamde Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de provinvcie Limburg aanvragen om zonnepanelen te kopen. Deze lening heeft een zeer lage rente, om de kosten van uw investering zo laag mogelijk te houden. Sunleaves kan u helpen deze lening aan te vragen, zodat u in Landgraaf ook zonnepanelen kunt kopen.

Vergunning nodig voor zonnepanelen in Landgraaf?

Veruit de meeste daken in de gemeente Landgraaf zijn geschikt voor zonnepanelen. In slechts enkele straten geldt een beschermd stadsgezicht. Woont u in de wijk Lauradorp, in de Rechtstraat, de Rector, de Fischerstraat, de Esdoorstraat, de Lindestraat, de Sloterstraat of de Don Boscolaan? Dan moet u een vergunning aanvragen voor uw zonnepanelen. In de rest van de gemeente is dit niet nodig.

Woont u in Nieuwenhagen, Schaesberg of Ubach over Worms? Dan is de kans groot dat u geen vergunning nodig heeft voor uw zonnepanelen. De gemeente kan u hier meer over vertellen. Neem contact op met de gemeente Landgraaf en u weet direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor zonnepanelen.

Gesteldheid zonnepanelenproject in gemeente Landgraaf

In 2014 had de gemeente Landgraaf een zeer succesvol zonnepanelenproject. Omdat dit project zo succesvol was, besloot de gemeente een nieuw project te starten. Dit keer niet alleen, maar in samenwerking met alle Parkstadgemeenten. Woont u in de stadsregio Parkstad Limburg? Dan kunt u deelnemen aan dit zonnepanelenproject om gemakkelijk en zeer voordelig zonnepanelen te kopen.

Waarom zou u zonnepanelen kopen? Niet alleen om geld te besparen op uw energierekening, maar ook om het milieu te beschermen. Het gemiddelde huishouden stoot jaarlijks 8100 kilo kooldioxide uit. Om de totale uitstoot van CO2 van alle huishoudens in Nederland te compenseren, moeten er ieder jaar 400 bomen aangeplant worden. Dit is niet realistisch: er is simpelweg geen ruimte voor in ons kleine kikkerlandje. Wilt u het milieu beschermen door uw CO2-uitstoot te verlagen? Dan gaat u over op een duurzame energiebron, met de zonnepanelen van Sunleaves. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen, en hun kinderen.

 Adviesgesprek aanvragen >>

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer