Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen in Schimmert-Nuth

Het is van groot belang om uw zonnepanelen bij een betrouwbaar zonnepanelenbedrijf te kopen. Ook moeten uw zonnepanelen door gecertificeerde en professionele zonnepaneleninstallateurs geplaatst worden. Koopt u uw zonnepanelen in Schimmert – Nuth bij Sunleaves, dan weet u zeker dat u in goede handen bent. Kwaliteit en een persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze Sunleaves werkwijze pagina. Of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan; dan vertellen we u graag meer over onze dienstverlening bij u thuis.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN IN SCHIMMERT – NUTH

Er is geen subsidie bekend vanuit de gemeente Nuth. Wel is er op zonnepanelen een btw teruggave.  Hierdoor wordt de aanschaf van zonnepanelen een stuk gemakkelijker.  De btw-teruggave van de Nederlandse overheid is er ook voor de inwoners van de gemeente Nuth. Hiermee bespaart u 21 procent bij de aankoop van uw zonnepanelen.


DUURZAAMHEIDSLENING SCHIMMERT – NUTH

Geen budget? Maakt u zich geen zorgen. Ook zonder budget kunt u zonnepanelen kopen. In dit geval sluit u gewoon de voordelige duurzaamheidslening af. Sunleaves kan u helpen bij het aanvragen van de zogenaamde Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, bezoek dan onze Sunleaves werkwijze pagina.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier zonnepaneel

RENDEMENT MET ZONNEPANELEN

Ieder zonnepanelensysteem heeft een aantrekkelijk rendement. Wat u verdient met uw zonnepanelen, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal zonnepanelen dat u laat plaatsen, maar ook aan de ligging van de zonnepanelen. Het is dan ook lastig om te zeggen wat in Schimmert het rendement van uw zonnepanelen zal zijn. Om het exacte rendement te berekenen is een adviesgesprek aan te bevelen.

Wel kunnen wij u vertellen wat het gemiddelde rendement van ons zonnepanalensysteem is. Dit systeem bestaat uit 14 panelen, die samen 3800 kWh aan energie opwekken. De huidige energieprijs is 21 eurocent. Met deze prijs verdient u 798 euro aan uw zonnepanelen. Ieder jaar weer!

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING NODIG IN SCHIMMERT EN GEMEENTE NUTH?

Woont u in Schimmert, Nuth of Hulsberg? Dan is de kans groot dat u zonnepanelen kunt kopen zonder een vergunning van de gemeente. Alleen als uw woning onderdeel uitmaakt van een beschermd stadsgezicht, heeft u een vergunning nodig om zonnepanelen te kopen. Dit is bijvoorbeeld het geval in Terstaten of aan de Straetender Veldweg in Nuth. Woont u hier niet? Dan is de kans groot dat u zonnepanelen kunt kopen zonder vergunning. Dit betekent dat niets u nog in de weg staat om zonnepanelen te kopen. Denkt u toch een vergunning nodig te hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Nuth.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier valbeveiliging 02

ZONNEPANELEN INSTALLATEUR IN SCHIMMERT – NUTH

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepaneleninstallateur. Ook in Schimmert, Nuth en Hulsberg hebben wij vele zonnepanelen mogen plaatsen. Koopt u uw zonnepanelen bij Sunleaves, dan profiteert u van een volledige ondersteuning in het gehele zonnepanelenproject. U staat er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen.
Overtuigd? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek

 

GESTELDHEID ZONNEPANELENPROJECT

De gemeente Nuth is al jaren actief bezig met duurzaamheid. Samen met de inwoners gaat de gemeente voor een duurzame gemeente. De gemeente Nuth is onderdeel van de regio Parkstad. Deze regio heeft sinds 2016 een zonnepanelenproject. Dit project maakt het gemakkelijker en voordeliger om in zonnepanelen te investeren, zonder financiële reserve. Woont u in Nuth, Schimmert of Hulsberg? Dan kunt u met dit project meedoen.
Waarom? Niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een zorgeloze toekomst voor uw kinderen en later ook de kinderen van uw kinderen. Het gemiddelde gezin stoot nu ieder jaar 8100 kilo kooldioxide uit. De totale CO2-uitstoot van Nederlandse gezinnen kan enkel gecompenseerd worden als er ieder jaar 400 bomen groeien in ons kleine land. Omdat dit onmogelijk is, is verduurzaming een must. U draagt hieraan bij als u zonnepanelen laat plaatsen. Dit doet u niet alleen voor uzelf, maar ook voor de volgende generaties.