Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen in Valkenburg

Door het kopen van zonnepanelen in Valkenburg, verlaagt u niet alleen direct uw energierekening, maar verkleint u ook uw ecologische voetafdruk. Met een zonnepaneleninstallatie produceert u uw eigen energie, zo bespaart u flink wat geld, draagt u bij aan een beter milieu en wordt u een gedeeltelijk onafhankelijk van uw energieleverancier.

Veel mensen denken dat er veel komt kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen, maar gelukkig valt dat reuze mee. Sunleaves maakt het aanschaffen van zonnepanelen gemakkelijk voor u. Ook in Valkenburg verzorgen wij het gehele zonnepanelen project van A tot Z. Plan gerust een adviesgesprek in met een van onze zonnepanelen experts.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN IN DE GEMEENTE VALKENBURG

Op dit moment is er vanuit de gemeente Valkenburg geen subsidie voor zonnepanelen bekend. De overheid wil de aanschaf van zonnepanelen echter stimuleren en daarom is er ook voor de inwoners van Valkenburg een btw-teruggave. U krijgt nu nog 21 procent van de betaalde btw terug als u zonnepanelen koopt.

 

DUURZAAMHEIDSLENING VALKENBURG

Iedereen kan nu zonnepanelen kopen, ook als u hier momenteel geen budget voor heeft of uw spaargeld liever ergens anders voor gebruikt. U kunt namelijk een duurzaamheidslening afsluiten bij de provincie Limburg. Dit is een lening met een extra laag rentepercentage. Sunleaves helpt u met de aanvraag van deze duurzaamheidslening, zodat ook u direct kunt verdienen en bijdraagt aan een beter milieu.

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING NODIG VOOR ZONNEPANELEN IN VALKENBURG?

In het centrum van Valkenburg geldt een beschermd stadsgezicht. Ook in sommige delen van Berg en Terblijt, Houthem, Schin op Geul en Sibbe is dit het geval. Bij een beschermd stadsgezicht bent u verplicht een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen. Meer informatie kunt u opvragen bij de Gemeente Valkenburg, of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Sunleaves IMG 700x500px ZAKELIJK zonnepanelen draagconstructie

GESTELDHEID ZONNEPANELENPROJECT IN VALKENBURG

Steeds meer gemeenten streven ernaar op de lange termijn volledig energieneutraal te zijn. De gemeente Valkenburg is hier één van. De gemeente stimuleert inwoners om zonnepanelen aan te schaffen, zodat zij hun eigen energie kunnen produceren. In 2030 moeten zo veel mogelijk woningen in de gemeente Valkenburg verrijkt zijn met duurzame zonnepanelen, om de doelstelling energieneutraal te zijn in 2030, te bereiken. U vraagt zich misschien af waarom dat belangrijk is. Daarom geven wij een voorbeeldberekening die aantoont wat het rendement voor het milieu is van uw bijdrage.

Omgerekend naar alleen CO2 komt er jaarlijks per huishouden gemiddeld 8.100 kilo kooldioxide vrij. Om deze huishoud-CO2 met bomen te compenseren, zouden ruim 400 bomen een jaar lang moeten groeien. Met het oog op de toekomst en een beter milieu is het voor ons allemaal een goed idee om bij te dragen aan deze doelstelling van de gemeente Valkenburg.

Sunleaves IMG 700x500px Bedrijfsbus monteur

VERDIENSTEN MET ZONNEPANELEN

Het rendement is afhankelijk van welk zonnepaneelsysteem het beste bij de situatie van uw huis past. We gaan dus gemakshalve uit van een gemiddelde zonnepaneleninstallatie. Het gemiddelde zonnepaneelsysteem van Sunleaves bestaat uit 14 zonnepanelen. De opbrengst van dit systeem ligt rond de 3800 kWh per jaar. De gemiddelde prijs van energie is op dit moment 21 eurocent. Met oog op deze energieprijs levert een zonnepaneelsysteem van Sunleaves u jaarlijks 798 euro op, inclusief energiebelasting en btw.

 

SUNLEAVES ZONNEPANELENBEDRIJF VALKENBURG

Wij plaatsen natuurlijk in de gehele gemeente Valkenburg zonnepanelen, daar horen Berg en Terblijt, Houthem, Schin op Geul en Sibbe ook bij. Bij ons hoeft u niets te doen om duurzame zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan hierbij hoog in het vaandel. U hoeft ons natuurlijk niet zomaar op ons woord te geloven, lees hier de Sunleaves ervaringen van klanten uit Valkenburg.
Heeft u interesse gekregen? Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!