Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen in Voerendaal en omstreken

Steeds meer mensen laten zonnepanelen op hun dak plaatsen. Dit doen zij niet voor niets: als u zonnepanelen koopt in Voerendaal, draagt u niet alleen bij aan een betere toekomst voor de volgende generaties, maar bespaart u bovendien veel geld op uw energierekening.

Sunleaves maakt het kopen van zonnepanelen gemakkelijk. Bij ons staat u er niet alleen voor, maar krijgt u professionele en persoonlijke begeleiding in het gehele zonnepanelenproject. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel. Overtuigd? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

RENDEMENT MET ZONNEPANELEN

Het rendement van zonnepanelen is in Voerendaal afhankelijk van diverse factoren. Wij kunnen dan ook geen vast rendement voorspellen. Wel kunnen we u vertellen wat het gemiddelde rendement is van een zonnepaneleninstallatie van Sunleaves. Deze installatie bestaat uit 14 panelen en levert jaarlijks 3800 kWh op. Met de energieprijs van 21 eurocent verdient u hier jaarlijks bruto 798 euro mee, inclusief energiebelasting en btw. Kortom, u verdient jaarlijks bijna 800 euro bruto als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen.

 

BTW-TERUGGAVE ZONNEPANELEN KOPEN

De Nederlandse overheid wil de aanschaf van zonnepanelen stimuleren. Daarom heeft de overheid een btw-teruggave geïntroduceerd. Ook in Voerendaal profiteert u van deze subsidie wanneer u zonnepanelen koopt. Met de btw-teruggave bespaart u 21 procent op uw zonnepanelen.

Sunleaves IMG 700x500px particulier adviseur auto

DUURZAAMHEIDSLENING LIMBURG

Wilt u wel zonnepanelen kopen, maar heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u een duurzaamheidslening afsluiten. Met deze lening kunt u de aanschaf van zonnepanelen financieren. En omdat de lening een lage rente heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken om hoge kosten. Wij helpen u graag met het aanvragen van de duurzaamheidslening. 

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

GEMEENTE VOERENDAAL: VERGUNNING NODIG?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Enkel als uw woning onderdeel is van het beschermd stadsgezicht van de gemeente Voerendaal, Klimmen, Kunrade of Ubachsberg, heeft u een vergunning nodig om zonnepanelen aan te schaffen. Is dit niet het geval, dan kunt u zonnepanelen kopen zonder vergunning.

Sunleaves IMG 700x500px ZAKELIJK installatie zonnepanelen 05

ONTZORGING VAN A TOT Z

Sunleaves staat tijdens het gehele project voor u klaar. Sunleaves maakt het voor u gemakkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen en installeren. Gedurende het project zullen wij altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verduidelijken.

Voordat wij aan het zonnepanelenproject beginnen, stellen wij eerst een persoonlijke offerte voor u op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Voor deze persoonlijke offerte en uw persoonlijk advies heeft u een eigen adviseur die u tijdens het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering doen in zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor. Wij leveren betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast krijgt u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.