Chat with us, powered by LiveChat Zonnepanelen in Voerendaal en omstreken - Zonnepanelen in Limburg kopen - All-in service zonder extra kosten

Zonnepanelen in Voerendaal en omstreken

Steeds meer mensen laten zonnepanelen op hun dak plaatsen. Dit doen zij niet voor niets: als u zonnepanelen koopt in Voerendaal, draagt u niet alleen bij aan een betere toekomst voor de volgende generaties, maar bespaart u bovendien veel geld op uw energierekening.

Sunleaves maakt het kopen van zonnepanelen gemakkelijk. Bij ons staat u er niet alleen voor, maar krijgt u professionele en persoonlijke begeleiding in het gehele zonnepanelenproject. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel. Overtuigd? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Rendement met zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen is in Voerendaal afhankelijk van diverse factoren. Wij kunnen dan ook geen vast rendement voorspellen. Wel kunnen we u vertellen wat het gemiddelde rendement is van een zonnepaneleninstallatie van Sunleaves. Deze installatie bestaat uit 14 panelen en levert jaarlijks 3800 kWh op. Met de energieprijs van 21 eurocent verdient u hier jaarlijks bruto 798 euro mee, inclusief energiebelasting en btw. Kortom, u verdient jaarlijks bijna 800 euro bruto als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen.

Btw-teruggave zonnepanelen kopen

De Nederlandse overheid wil de aanschaf van zonnepanelen stimuleren. Daarom heeft de overheid een btw-teruggave geïntroduceerd. Ook in Voerendaal profiteert u van deze subsidie wanneer u zonnepanelen koopt. Met de btw-teruggave bespaart u 21 procent op uw zonnepanelen.

Duurzaamheidslening Limburg

Wilt u wel zonnepanelen kopen, maar heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u een duurzaamheidslening afsluiten. Met deze lening kunt u de aanschaf van zonnepanelen financieren. En omdat de lening een lage rente heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken om hoge kosten. Wij helpen u graag met het aanvragen van de duurzaamheidslening.

Gemeente Voerendaal: vergunning nodig?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Enkel als uw woning onderdeel is van het beschermd stadsgezicht van de gemeente Voerendaal, Klimmen, Kunrade of Ubachsberg, heeft u een vergunning nodig om zonnepanelen aan te schaffen. Is dit niet het geval, dan kunt u zonnepanelen kopen zonder vergunning.

Heeft u nog vragen?

Onze werkwijze

Stap voor stap uitleg onze werkwijze. Uw zonnepanelen project verzorgt van A tot Z.

Lees meer

Kennisbank

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u in onze kennisbank terug vinden.

Lees meer

Adviesgesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseur.

Lees meer