Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen Maastricht

Schrikt u elke maand van uw energierekening? Bent u de stijgende energiekosten ook moe? Er zijn veel trucs op het internet te vinden om energie te besparen, maar het kan allemaal een stuk eenvoudiger door over te stappen naar een duurzamere energiebron zoals zonnepanelen. U helpt daarmee niet alleen uzelf, maar ook het milieu! Met zonnepanelen bent u duurzaam bezig: voor uzelf én voor het milieu. Sunleaves helpt u ook in Maastricht met het kopen en installeren van uw zonnepanelen. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bovendien helpen wij u met het ondersteunen van deze investering en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen waar u tegenaan loopt.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN MAASTRICHT

Op dit moment is er in Maastricht geen subsidie bekend voor zonnepanelen. Wel is er op dit moment een btw-teruggave op uw zonnepanelen. Dat betekent dat u 21 procent van het totale aankoopbedrag kunt terugvragen. Dat is een behoorlijk bedrag, dat stijgt op basis van de totaalprijs van uw afgenomen en benodigd aantal panelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING MAASTRICHT

Omdat gemeenten duurzaamheid in uw woning en het aanschaffen van zonnepanelen willen stimuleren, kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening ‘Duurzaam thuis’ aanvragen. Let op! U kunt de ‘Duurzaam thuis’ stimuleringslening alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING ZONNEPANELEN MAASTRICHT

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in Maastricht. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Sunleaves IMG 700x500px Bedrijfsbus monteur

ZONNEPANELENINSTALLATEUR IN MAASTRICHT

Sunleaves is uw zonnepaneleninstallateur in Maastricht. Sunleaves is al vele jaren actief als installateur en heeft al jarenlange ervaring met het installeren en aanleggen van zonnepanelen. Wij hebben al in veel omliggende woonplaatsen mogen plaatsen: onder andere Munstergeleen, Limbricht en Born zijn woonplaatsen waar wij onze services hebben geleverd en werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier valbeveiliging 02

Ontzorging van A tot Z

Sunleaves staat tijdens het gehele project voor u klaar. Sunleaves maakt het voor u gemakkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen en installeren. Gedurende het project zullen wij altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verduidelijken.

Voordat wij aan het zonnepanelenproject beginnen, stellen wij eerst een persoonlijke offerte voor u op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Voor deze persoonlijke offerte en uw persoonlijk advies heeft u een eigen adviseur die u tijdens het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering doen in zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor. Wij leveren betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast krijgt u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.