Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Zonnepanelen Meerssen


✓ 
Bespaar gemiddeld 1500,- euro

✓  Verlaag je energiekosten met het zonnepanelen aanbod in Meerssen

Waarom nú zonnepanelen in Meerssen?

Verduurzamen in Meerssen is nu voordeliger dan ooit. Dankzij de 0% BTW regeling kun je profiteren van zonne-energie tegen een lagere prijs dan ooit. Meer dan 1800 mensen in Meerssen hebben reeds de stap gezet.

Verlaag ook jouw energiekosten door zonnepanelen te gebruiken met één van onze aanbiedingen voor zonnepanelen in Meerssen.

Onze aanbieding

Ieder huis is anders. Maar de wijze waarop zonnepanelen voor optimaal rendement kunnen zorgen is vaak toch gelijk. We hebben daarom 3 pakketten ontwikkeld voor Meerssen waarmee je voordeliger dan ooit kunt profiteren van duurzame, hoogwaardige zonnepanelen.

8 zonnepanelen

vanaf €3599,-

met (0% btw)

 • Verwachte terug verdientijd: 4,5 jaar
 • Verwachte maandelijkse kosten NWF*: € 37
 • Verwachte maandelijkse opbrengst: € 104
 • Directe maandelijkse besparing: € 67

10 zonnepanelen

vanaf €4229,-

met (0% btw)

 • Verwachte terug verdientijd: 4,1 jaar
 • Verwachte maandelijkse kosten NWF*: € 43
 • Verwachte maandelijkse opbrengst: € 130
 • Directe maandelijkse besparing: € 87

12 zonnepanelen

vanaf €4729,-

met (0% btw)

 • Verwachte terug verdientijd: 3,6 jaar
 • Verwachte maandelijkse kosten NWF*: €48
 • Verwachte maandelijkse opbrengst: €156
 • Directe maandelijkse besparing: €108

Ben je geïnteresseerd in onze aanbieding? Of wil je advies over zonnepanelen voor jouw eigen huis? Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maak afspraakVraag offerte aan
Wattpiek

Financieren

Je wilt zonnepanelen, maar je weet nog niet hoe je ze kunt of wilt aanschaffen? Kijk dan eens naar de Energiebespaarlening die het Nationaal Warmtefonds biedt. Met deze mogelijkheid wordt het voor iedereen mogelijk om energiebesparende verbeteringen te kunnen bekostigen.

Wil je meer weten over de Energiebespaarlening? Of wil je weten hoe deze voor jou kan worden ingezet? Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Daarom kies je voor sunleaves

Met meer dan 10.000 geplaatste zonnepaneelsystemen hebben wij de ervaring om jouw dak om te vormen tot je eigen energievoorziening. Bij Sunleaves laten we niets aan het toeval over. En ook na de installatie zijn we er voor je me advies en ondersteuning.

✓  Vriendelijk en vakbekwaam personeel
✓  Gecertificeerde, erkende installateurs
✓  10 jaar garantie

Sunleaves heeft vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. We zijn daarom altijd in de buurt. Met onze deskundige professionals staan we voor je klaar.

Een week geleden is mijn installatie volledig afgerond. Dit is echt onwijs goed verlopen. Geen problemen, de route precies zoals de adviseur had aangeraden. Personeel, zowel van kantoor als de monteurs allemaal onwijs vriendelijk. Graag wil ik jullie bedanken voor het gehele traject. Sunleaves is zeker aan te raden als installateur!

Jan Dirksen

Eerder dan afgesproken de panelen geplaatst. Elektrische aansluitingen door 2 monteurs gedaan met goede uitleg over alles. Ik zal het bedrijf zeker verder promoten.

Anita Bergen