Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen Parkstad

Wilt u lagere energiekosten en zou u tegelijkertijd ook bij willen dragen aan een beter milieu? Dan is het aanschaffen van zonnepanelen wellicht een interessante optie voor u. Zo zorgt u voor een beter milieu voor uzelf en de volgende generaties, en bespaart u direct honderden euro’s op uw energierekening.

Sunleaves zonnepanelen Parkstad begeleidt u vanaf het begin tot het eind in het aanschafproces, waardoor uw zorgen volledig worden weggenomen. Sunleaves staat voor optimale kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. U staat er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN PARKSTAD 

Er is geen subsidie bekend voor de Parkstad-gemeenten. Wel is er op dit moment een btw-teruggave van toepassing in de Parkstad-gemeenten. Hiermee bespaart u 21 procent op de aankoop van uw zonnepanelen. Dit bedrag kan toenemen op basis van uw afgenomen en uw benodigde panelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING PARKSTAD

Heeft u geen budget, maar zou u wel zonnepanelen aan willen schaffen? Dan is de stimuleringslening van de provincie Limburg wellicht iets voor u. Let op! Om in aanmerking te komen voor de Duurzaam thuis stimuleringslening dient u ten minste twee energiebesparende (isolerende) maatregelen uit te voeren. De lening heeft een looptijd van 10 jaar bij bedragen tot € 7.500. Vanaf € 7.500 is de looptijd 15 jaar.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast 02

VERGUNNING ZONNEPANELEN PARKSTAD

Om zonnepanelen te plaatsen, is er over het algemeen geen vergunning nodig in de Parkstad-gemeenten. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn er echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen.

Sunleaves IMG 700x500px Bedrijfsbus monteur

ZONNEPANELENINSTALLATEUR PARKSTAD

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepaneleninstallateur in Parkstad. Ook in Brunssum, Nuth en Langraaf hebben wij vele zonnepanelen mogen plaatsen. Koopt u uw zonnepanelen bij Sunleaves, dan profiteert u van een volledige ondersteuning in het gehele traject. U staat er geen enkel moment alleen voor: wij helpen u van A tot Z om uw huis te verduurzamen. 

Sunleaves IMG 700x500px Particulier valbeveiliging 02

Ontzorging van A tot Z

Sunleaves staat tijdens het gehele project voor u klaar. Sunleaves maakt het voor u gemakkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen en installeren. Gedurende het project zullen wij altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verduidelijken.

Voordat wij aan het zonnepanelenproject beginnen, stellen wij eerst een persoonlijke offerte voor u op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Voor deze persoonlijke offerte en uw persoonlijk advies heeft u een eigen adviseur die u tijdens het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering doen in zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor. Wij leveren betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast krijgt u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.