Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen Schinnen

Schrikt u elke maand van uw energierekening? Bent u de stijgende energiekosten ook moe? Er zijn veel trucs op het internet te vinden om energie te besparen, maar het kan allemaal een stuk eenvoudiger door over te stappen naar een duurzamere energiebron zoals zonnepanelen. U helpt daarmee niet alleen uzelf, maar ook het milieu! Met zonnepanelen bent u duurzaam bezig: voor uzelf én voor het milieu. Sunleaves helpt u ook in Schinnen met het kopen en installeren van uw zonnepanelen. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bovendien helpen wij u met het ondersteunen van deze investering en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen waar u tegenaan loopt.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN SCHINNEN

Op dit moment is er in Schinnen geen subsidie bekend voor zonnepanelen. Wel is er op dit moment een btw-teruggave op uw zonnepanelen. Dat betekent dat u 21 procent van het totale aankoopbedrag kunt terugvragen. Dat is een behoorlijk bedrag, dat stijgt op basis van de totaalprijs van uw afgenomen en benodigd aantal panelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING SCHINNEN

Om het aanschaffen van zonnepanelen en duurzaamheid in uw woning te stimuleren kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening duurzaam thuis aanvragen. Let op! De duurzaam thuis stimuleringslening kunt u alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast 02

ZONNEPANELENINSTALLATEUR IN SCHINNEN

Sunleaves is uw zonnepaneleninstallateur in Schinnen. Sunleaves is al vele jaren actief als installateur en heeft al jarenlange ervaring met het installeren en aanleggen van zonnepanelen. Wij hebben al in veel omliggende woonplaatsen mogen plaatsen: onder andere Munstergeleen, Limbricht en Born zijn woonplaatsen waar wij onze services hebben geleverd en werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING ZONNEPANELEN SCHINNEN

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in Schinnen. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier valbeveiliging 02

ONTZORGING VAN A TOT Z

Sunleaves staat tijdens het gehele project voor u klaar. Sunleaves maakt het voor u gemakkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen en installeren. Gedurende het project zullen wij altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verduidelijken.

Voordat wij aan het zonnepanelenproject beginnen, stellen wij eerst een persoonlijke offerte voor u op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Voor deze persoonlijke offerte en uw persoonlijk advies heeft u een eigen adviseur die u tijdens het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering doen in zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor. Wij leveren betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast krijgt u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze services?