Sunleaves IMG 1200x700px Zakelijk boerderij

Zonnepanelen Sittard

Schrikt u elke maand van uw energierekening? Bent u de stijgende energiekosten ook moe? Er zijn veel trucs op het internet te vinden om energie te besparen, maar het kan allemaal een stuk eenvoudiger door over te stappen naar een duurzamere energiebron zoals zonnepanelen. U helpt daarmee niet alleen uzelf, maar ook het milieu! Met zonnepanelen bent u duurzaam bezig: voor uzelf én voor het milieu. Sunleaves helpt u ook in Sittard met het kopen en installeren van uw zonnepanelen. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bovendien helpen wij u met het ondersteunen van deze investering en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen waar u tegenaan loopt.

Sunleaves IMG 700x500px particulier installateur zonnepaneel

SUBSIDIE ZONNEPANELEN SITTARD

Op dit moment is er geen subsidie bekend voor zonnepanelen in de gemeente Sittard-Geleen. Wel is er op dit moment een btw-teruggave op uw zonnepanelen. Dat betekent dat u 21 procent van het totale aankoopbedrag kunt terugvragen. Dat is een behoorlijk bedrag, dat stijgt op basis van de totaalprijs van uw afgenomen en benodigd aantal panelen.

 

DUURZAAMHEIDSLENING SITTARD

Omdat gemeentes duurzaamheid in uw woning en het aanschaffen van zonnepanelen willen stimuleren, kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening ‘Duurzaam thuis’ aanvragen. Let op! U kunt de ‘Duurzaam thuis’ stimuleringslening alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

Sunleaves IMG 700x500px Kantoor detail

VERGUNNING ZONNEPANELEN SITTARD

Sunleaves heeft een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Sittard-Geleen. In het overgrote deel van de gemeente is er géén speciale vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit heeft onder andere te maken met de doelstelling van gemeente Sittard-Geleen om vóór 2040 energieneutraal te zijn. 

In Sittard is er wel sprake van een beschermd stadsgezicht en dat houdt in dat er op enkele straten en locaties vooraf een vergunning dient te worden aangevraagd voor het plaatsen.

Het gaat hierbij om de volgende locaties: Rosmolenstraat, Agnetenwal, Putstraat, Pullestraat, Oude Markt, Begijnenhofwal en Paardestraat.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier meterkast 02

ZONNEPANELENINSTALLATEUR SITTARD

Sunleaves is uw zonnepaneleninstallateur in Sittard. Sunleaves is al vele jaren actief als installateur en heeft al jarenlange ervaring met het installeren en aanleggen van zonnepanelen. Wij hebben al in veel omliggende woonplaatsen mogen plaatsen: onder andere Munstergeleen, Limbricht en Born zijn woonplaatsen waar wij onze services hebben geleverd en werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Sunleaves IMG 700x500px Particulier valbeveiliging 02

ONTZORGING VAN A TOT Z

Sunleaves staat tijdens het gehele project voor u klaar. Sunleaves maakt het voor u gemakkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen en installeren. Gedurende het project zullen wij altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden te verduidelijken.

Voordat wij aan het zonnepanelenproject beginnen, stellen wij eerst een persoonlijke offerte voor u op en geven u eerlijk advies over uw huidige situatie. Voor deze persoonlijke offerte en uw persoonlijk advies heeft u een eigen adviseur die u tijdens het gehele project adviseert en begeleidt. Wilt u op dit moment geen investering doen in zonnepanelen? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiering aanbieden waarmee u vanaf de eerste maand direct bespaart.

Kortom, met Sunleaves staat u er niet alleen voor. Wij leveren betrouwbare en kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Daarnaast krijgt u advies op maat door onze jarenlange ervaring en expertise als installateur.

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze services?